Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark ozdimuzeum.hu

 
 
Közlemény2021. május 4. (kedd) 10:29

Tisztelt Látogatóink!

Az Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark 2021. május 4-től a hatályos kormányrendeletek (a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet, valamint a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet) értelmében, az alábbi módon látogatható:

- Az intézményt védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják.
 
- Azon 18 év alatti látogatók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal csak védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év feletti kísérővel tartózkodhatnak az intézményben.
 
- A fent említett jogszabály értelmében koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány bemutatásával igazolja.
 
- Az intézménybe belépéskor kérjük Önöket, hogy a jogszabályban meghatározott védettségüket egyértelműen igazolni szíveskedjenek a fent nevezett igazolvány és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával.
 
- Kérjük látogatóinkat, hogy saját és kollégáink védelmének érdekében továbbra is ügyeljenek a 1,5 m-es távolság betartására és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
 
- Intézményünkben a maszk használata továbbra is kötelező!
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Twitter
Vissza