Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark ozdimuzeum.hu

 
 
Amikor egy "ózdi Beatles korszak" lezárul2018. február 3. (szombat) 13:43

2018. február 02-án színvonalas ünnepséggel zárhattuk Beatles időszaki kiállításunkat.

A záróünnepség kezdete előtt fél órával már izgalommal teli fiatalok érkeztek intézményünkbe. A rendezvényre a versenyzőkön kívül is többen kíváncsiak voltak, még Lancesterből is érkeztek hozzánk.

15:00 órakor kezdetét vette a verseny. Volt aki egyedül, volt aki duóban vagy trióban lépett fel, de annyit biztosan állíthatunk, hogy igazán színvonalas produkciót nyújtottak a versenyző fiatalok. A három tagból álló zsűri - zsűritagok: Farkas Péter Barnabás Ózd Város kultúráért felelős alpolgármestere, Pamlényiné Lőkös Emőke az Újváros Téri Általános Iskola igazgatóhelyettese, Peterdi Gábor az Egri Road Beatles Múzeum igazgatója - mély tisztelettel és áhítattal hallgatta a versenyzőket, hiszen nem kis feladat Beatles dalokat előadni, ilyen fiatalon, több ember, zsűri előtt.

A zsűri elismerő szavakkal és tárgynyereményekkel jutalmazta a versenyzők mindegyikét. 

I. helyezett Tóth Hanna Dóra (Újváros Téri Általános Iskola)

II. helyezett Balázs Adrienn, Berta Fanni (Vasvár Úti Általános Iskola)

III. helyezett Marcibányi Anna Karolina és Rási Zorka (Újváros Téri Általános Iskola)

Az izgalmas dalversenyt Maczó József előadása követte, amely keretén belül világhírű Beatles slágerek garantálták az időutazást vissza az 1960-as évek Beatles világába.

A rendezvény végén látogatóink utoljára még megtekinthették Beatles időszaki kiállításunk anyagát, amely a jövőben már az Egri Road Beatles Múzeum gyűjteménye között lesz fellelhető. 

21_0_t 21_1_t 21_2_t 21_3_t 21_4_t
21_5_t 21_6_t 21_7_t 21_8_t

Eseményünk további fotó>>

 

Twitter Share on Google+
Vissza