Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark ozdimuzeum.hu

 
 
Beatles időszaki kiállítás - megnyitó ünnepség2017. december 4. (hétfő) 12:45

Telt házas programnak örvendhettünk múlt héten pénteken, a Beatles időszaki kiállítás ünnepélyes megnyitóján.

Farkas Péter Barnabás Ózd Város kultúráért felelős alpolgármestere köszöntötte az egybegyűlteket, akik nagy örömmel fogadták alpolgármester úrtól a hírt, mely szerint idén is lesz ingyenes adventi buszjárat a Városház térről a Muzeális Gyűjteményhez 2017. december 10-én és 17-én, 15:00 és 17:00 óra között. A köszöntőt követően Peterdi Gábor és Zámbó Csaba zenés előadása következett "Kirándulás Seholországba" címmel, ahol egyedülálló felvételek és videók hozták vissza '60-as évek "lázadó" emlékeit.
Az előadás után Peterdi Gábor, az Egri Road Beatles Múzeum tulajdonosa, nyitotta meg az időszaki kiállítást, amely olyan különleges gyűjteményből áll, amely még az egri gyűjteményen felüli emléktárgyakból állt össze, kiállítva még nem voltak eddig.
A tárlat megtekintése is igazán vidám hangulatúra sikerült, még Beatles gombafrizura paróka felpróbálására is sort kerített egy-két vállalkozó szellemű személy.

Az időszaki kiállítás 2018. január 31-ig megtekinthető! Jöjjenek el minél többen és csodálják meg Önök is ezt az egyedülálló "Beatles világot"!

Eseményünk képekben>>

Beatles kiállítás, Ózd

Twitter
Vissza